Adatvédelmi tájékoztató

Tisztelt Látogatónk!

Amikor Ön a Magyar Termékinformációs Pont & Építésitermék-információs Kapcsolattartó Pont internetes honlapot látogatja, eközben személyes adatait is átadja.


Személyes adatai (vagyis azok az adatok, amelyek az Ön személyével kapcsolatba hozhatók) két módon kerülhetnek a kezelésünkbe: egyfelől az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek számítógépes rendszerünkben, másfelől Ön is megadhatja nevét, elérhetőségét vagy más adatait, ha a honlap használata során személyes kapcsolatba kíván lépni velünk.

Az Ön személyes adatainak kezelése csak a honlap szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértékben, illetve az Ön rendelkezésének megfelelően, egyúttal a hatályos törvényi rendelkezések maradéktalan betartásával történik.

Honlapunk látogatása során az Ön adatainak felelős kezelője – a Magyar Termékinformációs Pont & Építésitermék-információs Kapcsolattartó Pont fenntartója – Budapest Főváros Kormányhivatala.


A honlap üzemeltetéséhez és egyben a látogatók adatainak kezeléséhez külső technikai üzemeltetőt veszünk (Patronet Kft.) igénybe, aki az Ön adatait nem adja tovább. A honlap látogatásával összefüggésben kezelt adataihoz kizárólag saját munkatársaink, feladatuk ellátásához, illetve az Ön által igénybe vett szolgáltatás teljesítéséhez, esetleges kérdésének, észrevételének megválaszolásához szükséges mértékben férnek hozzá.

PatroNet CMS